Всі статті

Як почати кар’єру косметолога в Європі?

3 хв.

Знаєте, що визначає рівень фахівця в першу чергу? Ні, не рівень його знань, не освіта, невелика клієнтська база. Нічого з перерахованого вище. В першу чергу успішність фахівця визначає його амбітність. Адже освіта не гарантує високий рівень знань. Високий рівень знань не гарантує їх наявність завтра, оскільки знання вимагають постійного оновлення. Клієнти також дуже чутливі до змін і розуміють толк у наданні б'юті-послуг. Але якщо фахівець амбітний, то він завжди буде підтримувати належний рівень знань, буде приділяти велику увагу навчанням, буде вдосконалювати свій сервіс.

Якщо ви амбітні, якщо прагнете розвиватися, якщо робота для вас – не формальність, а покликання, то задумайтеся над отриманням сертифікату європейського зразка EuroPass. Це не просто сертифікат, це документ, який дасть вам можливість побудувати кар’єру косметолога за кордоном.

 

Про кар’єру косметолога за кордоном. Переваги роботи косметологом в Європі

Безумовно, як і в Європі, в Україні косметологія розвивається, в Україні фахівці мають високий рівень кваліфікації, в Україні кваліфіковані фахівці мають безмежні перспективи, однак, в Європі перед косметологами відкривається ще більше перспектив. Зрештою, косметолог вміє планувати свій час і має високий професійний рівень може суміщати роботу в Україні та в Європі.

У порівнянні з Україною, положення косметолога в Європі більш поважне. На жаль, в Україні в класифікаторі професій немає такої професії як косметолог, в зв’язку з цим складні косметологічні процедури виконують люди, які не мають необхідної освіти. В результаті, вони не можуть надати послугу на належному рівні та що ще гірше, в разі відхилень, непередбачених реакцій або появи ускладнень, не можуть провести консультацію, призначити лікування або реабілітацію. Як підсумок – страждає авторитет усієї спільноти українських косметологів. В Європі ж ситуація зовсім інша, в Європі жодна клініка не візьме в штат «самозванця», і, відповідно, загальне сприйняття професії більш позитивне.

 

Про курси та можливості працевлаштування

Якщо фахівець-косметолог має медичну освіту – це норма. Це правильно. Так повинно бути! А ось якщо медичну освіту косметолога підтверджено всілякими дипломами та сертифікатами, що свідчать про проходження курсів підвищення кваліфікації – ось це правильний вектор руху поважаючого себе фахівця. Це говорить про амбіційність людини, про те, що вона має намір розвиватися у своїй професії, про те, що він прагне до успішності.

Обговоримо ще один аспект навчань. Сучасний клієнт косметолога – це людина, яка чітко усвідомлює який результат вона бажає отримати. Це людина, яка має уявлення про процедури, про їхню ефективність і про те, яким знаннями та навичками повинен володіти косметолог. Більш того, сьогодні клієнти абсолютно не соромляться питати у фахівців про наявність документів, що підтверджують їх освіту та кваліфікацію.

Ну і нарешті, роботодавець. Спеціаліст який регулярно відвідує курси, навчання, семінари завжди буде затребуваним серед роботодавців. Адже кожен керівник прагне набрати в свою команду грамотних фахівців.

Розміщуючи свою вакансію, косметолог не просто розписує свої особисті якості, хоча стресостійкість і пунктуальність також важливі, косметолог перераховує навчальні заходи, які він відвідав. Саме такий підхід дає гарантію, що працевлаштування буде успішним.

Якщо ж говорити про працевлаштування за кордоном, то важливо не просто наявність сертифікатів і дипломів, усі вони повинні бути європейського або міжнародного зразка.

 

Європейська Б’юті Бізнес-Школа до ваших послуг!

Б’юті Бізнес-Школа «Космотрейд» проводить набір на навчання, які допоможуть вам працевлаштуватися і побудувати кар’єру як в Україні, так і за кордоном.

Курс «ПІДТВЕРДЖЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ для практики КОСМЕТОЛОГА». Курс розрахований виключно на практикуючих фахівців і складається з 2 частин:

  • Самостійне вивчення теорії за посібниками Школи «Космотрейд», після чого проходження online тестування.
  • Майстер-клас та практичні заняття, в ході яких викладачі європейського рівня діляться своїми навичками та досвідом.
  • Здача заліку, за результатами якого ви отримуєте Диплом Б’юті Бізнес-Школи «Космотрейд».
  • Курс «КОСМЕТОЛОГІЯ | З СЕРТИФІКАТОМ EUROPASS». Курс розрахований виключно на практикуючих фахівців, що мають медичну освіту.

Курс має 5 форм навчання:

  • Денна.
  • Дистанційна.
  • Вечірня.
  • Курси вихідного дня.
  • Індивідуальне навчання.

Така варіативність створена для зручності слухачів. Велика теорія й інтенсивна практика чотири тижневого навчання під керівництвом кандидатів медичних наук і практикуючих медиків з різних галузей медицини дозволяють досягти максимальних результатів за підсумками навчання.

Саме по закінченню даного курсу слухачі отримують сертифікат європейського зразка EuroPass, який розширює горизонти працевлаштування.

Записатися на курси можна прямо зараз. Не пропустіть свій шанс!

Крім того, нагадуємо, що на нашому сайті є розділ «КАДРОВЕ АГЕНТСТВО». Там ви можете залишити своє резюме. Велика кількість клінік і салонів краси співпрацюють з нами, адже довіряють нашому досвіду в підготовці фахівців б’юті-індустрії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі статті

×

Вартість: грн.

Я прочитав (ла) та приймаю Оферту та Політику конфіденційності

Я прочитал (а) и принимаю Оферту и Политику конфиденциальности

[add_url_params_to_local_storage]