Всі статті

Застосування гіалуронової кислоти в косметології

2 хв.

Гіалуронова кислота - компонент must have майже кожного антивікового косметичного засобу. Це відомо більшості жінок і чоловіків. Деякі з них знають, що ще гіалуронка зустрічається в ін'єкціях краси. Що ж такого унікального в цьому компоненті, чому його додають в склади косметичних засобів, чи замінима вона і чому? Колеги, якщо ви не знаєте цього або не впевнені у своїх знаннях, то інформація нижче - для вас.

Гіалуронова кислота – це … Її властивості

Це полісахарид, важлива складова сполучної тканини шкіри. Вона відіграє провідну роль у регуляції водного балансу шкіри. А як відомо, від рівня зволоженості шкіри залежить її пружність, процеси регенерації та відновлення її внутрішніх шарів.

Крім того, гіалуронова кислота відповідає за рельєф шкіри, контролює вироблення еластину та колагену, захищає від ультрафіолетових променів, підвищує захисні функції шкіри.

Щодоби гіалуронова кислота руйнується і тут же утворюється. Однак, після 25 років відновлення молекул зменшується. Як результат – шкіра набуває тьмяний відтінок, стає менш пружною й еластичною, на ній з’являються перші, ледве помітні зморшки.

 

Найпопулярніші методи використання гіалуронової кислоти

Гіалуронова кислота – досить поширений інгредієнт багатьох косметичних засобів. Логічно, що вона буває різних видів.

Високомолекулярна гіалуронова кислота – через свою формулу не може проникнути у внутрішні шари шкіри, однак, створює на її поверхні захисну плівку. Головна її функція – утримання вологи. Саме така гіалуронка використовується в ін’єкціях краси.

Низькомолекулярна гіалуронка проникає всередину шарів шкіри, запускає відновлювальні процеси й утримує рідину.

У косметиці для домашнього догляду за обличчям (зокрема, в кремах) масова частка гіалуронової кислоти до 1%. А ось в косметиці, яку у своїй діяльності використовують косметологи-естетисти, її вміст досягає 5-ти відсотків.

Напевно ви знаєте, що застосування гіалуронової кислоти має місце і в трихології. Якщо ні, то інформація нижче для вас!

 

Навіщо косметологам вчитися?

Застосування засобів з гіалуроновою кислотою – наука. І якщо, на перший погляд, здається, що все просто – то розчаруємо вас, колеги – щоб призначати пацієнтам ті чи інші засоби, потрібно чітко розуміти їх склад і показання до застосування. Європейська Б’юті Бізнес-Школа «Космотрейд» запрошує всіх бажаючих на навчання за різними напрямками.

Програма «КОСМЕТИЧНА ХІМІЯ | ПРОСТО ПРО СКЛАДНЕ » дозволить вам з легкістю розбиратися у складах косметичних засобів і безпомилково призначати їх клієнтам.

Програма «БАЗОВИЙ КУРС | КОНТУРНА ПЛАСТИКА» розрахована на косметологів з вищою медичною освітою та дасть відмінну базу для успішного розвитку у своїй професії. Курс присвячений теорії та практиці в ін’єкційних методиках.

Ну і, нарешті, повернемося до трихології.

Програма «ТРИХОЛОГІЯ ДЛЯ ФАХІВЦІВ З МЕДИЧНОЮ ОСВІТОЮ» для будь-якого фахівця стане джерелом безцінних знань і навичок!

Записуйтеся на курси в нашу школу прямо зараз в режимі онлайн або зв’яжіться з менеджерами по телефону, вони зорієнтують вас у переліку наших курсів і допоможуть вибрати навчання, яке необхідно саме вам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі статті

×

Вартість: грн.

Я прочитав (ла) та приймаю Оферту та Політику конфіденційності

Я прочитал (а) и принимаю Оферту и Политику конфиденциальности

[add_url_params_to_local_storage]